Deze website geeft u inzicht in de vestigingsmogelijkheden in het plan Holmerskamp in Lochem; een unieke, nieuwe en representatieve locatie voor wonen én werken in de Etalage naar de Toekomst.

Tussen rivier de Berkel en de Hanzeweg wordt op korte afstand van de binnenstad de ondernemersstraat Holmerskamp gerealiseerd. Ondernemers hebben de mogelijkheid om aan de nieuw te realiseren Holmerskamp een woonwerkcombinatie te kopen of te huren.

De ondernemersstraat is uitermate geschikt voor ondernemers die de zolderkamer of de garage zijn ontgroeid en zzp'ers die toe zijn aan de volgende stap. De combinatie van wonen en werken biedt mogelijkheden om het bedrijf verder te ontwikkelen en tegelijkertijd niets te hoeven missen van het gezinsleven.

Ligging en kwaliteit
Zoekt u meer dan alleen een woonruimte of een werkruimte? Dan is een unit in het plan Holmerskamp de mogelijkheid voor ondernemers. Kreunen Bouw Lochem, stichting Vivamus en de gemeente Lochem werken samen om dit plan te realiseren. Zowel koop als huur is mogelijk! U kiest bewust voor kwaliteit, uitstraling, woonbeleving en een unieke samenwerking met de andere ondernemers in dit plan. Samen sterk in de ondernemersstraat ‘Holmerskamp’ waarin Stichting Vivamus een stimulerende en ondersteunende rol speelt.


Vivamus
De ondernemersstraat is een initiatief van Stichting Vivamus, DatStaatVastgoed en de gemeente Lochem. Stichting Vivamus biedt de ondernemers van de ondernemersstraat de mogelijkheid tot collectieve bedrijfskortingen en de begeleiding in verdere professionalisering van hun bedrijf. De woningen zijn te koop en te huur, zodat ondernemers kunnen kiezen wat het beste bij hen past.

 

De locatie heeft diverse kwaliteiten, zoals:

  • Een goede ontsluiting;
  • Op 5 minuten loopafstand van de binnenstad;
  • Op 10 minuten loopafstand van het station;
  • Uitzicht op rivier de Berkel;
  • Snel breedband internet met glasvezelaansluiting.
  • Wonen en werken in dit plan iets voor u?
  • De verkoop/verhuur is al van start gegaan!


Meldt u zich dan bij Makkinga De Haan & Schippers Makelaars in Lochem of stuur een e-mail naar info@makkinga.nl voor een uitgebreide prospectus met de inhoud, maten optie mogelijkheden en prijzen.