Aan de voet van de Lochemse Berg ligt het mooie dorpje Barchem. Aan het zuiden van het dorp ligt de wijk Zuydzicht. Hier zijn nog vijf prachtige bouwkavels te koop en tien nieuwbouwwoningen.


Plan Zuydzicht
Enkele jaren geleden is deel een van wijk Zuydzicht gebouwd. Begin 2019 heeft de gemeenteraad een nieuw bestemmingsplan gemaakt voor deel twee van de wijk aan de hand van de marktvraag. In totaal biedt de gemeente zeven vrijstaande kavels te koop aan. Vijf kavels zijn nog beschikbaar. Hiervoor geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. De koopsommen van de kavels zijn vrij op naam.

In de koopsom is inbegrepen:

  • grondkosten inclusief btw en notariskosten
  • kadastrale kosten voor inschrijven leveringsakte

Kosten die niet in de koopsom zijn inbegrepen:

  • kosten verbonden aan het afsluiten van een hypothecaire lening
  • notariskosten voor de hypotheekakte inschrijving kadaster

Nieuwbouwwoningen

In de wijk is ook plaats voor tien nieuwbouwwoningen. Er zijn vier rijwoningen en zes twee-onder-één kap woningen te koop. Deze woningen worden aangeboden door Bouwbedrijf PHB uit Deventer.

Meer informatie over deze woningen via www.phbdeventer.nl .

Over Barchem

De naam Barchem betekent 'Dorp bij de Berg'. Het dorp is omgeven door een prachtige natuur met veel fiets - en wandelroutes. Blikvanger in het centrum is de Barchkerk. Daarnaast heeft Barchem een rijk verenigingsleven en is het dorp toeristisch zeer in trek.

Het dorp heeft veel voorzieningen. Er zijn winkels, een buurthuis, een eigen basisschool, peuterspeelzaal en er is eerstelijns gezondheidszorg. Er zijn voldoende voorzieningen in dit gezellige dorp om volop van het leven te genieten. Barchem heeft zelfs een eigen dorpslied: ‘In Barchem kan alles’!

Actuele kavels:

Project Zuydzicht

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.